Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Healing Tao – Taoistisk Tantra

IMG_3691Ugen med Healing Love – Taoistisk Tantra.
“Hi, I’m Jack, I’m from America and have recently just read the Multi Orgastic Man by Mantak Chia and now I’m here to learn how to get the Multi Orgasme, can you please tell me how I do that ??”

Allerede en af de første dage kom en af de studerende hen til mig og snakkede, han sagde han havde læst Den Multiorgastiske Mand og var blevet inspireret til at komme her da han synes det lød spændende og han ville vide hvordan han kunne opnå det. Han s direkte spørgsmål om jeg lige kunne lære ham det så han havde noget at tage med hjem efter den uge han var der, signalere meget den Amerikanske mentalitet, men desværre også den Europæiske som mere og mere bevæger sig i retningen af “Quick Fix” – “Fix mig” tendens …. Vil vil have det hele, men vil ikke gå gennem de udfordringer der ligger i arbejdet som det faktisk kræver ….

Inden for den tantriske verden er der mange der tilbyder alt fra “kundalini rejsning” – multiorgasmer og lignende på et weekend kursus …. Ting som Yogier i Indien, Taoistiske Munke i østen har brugt år på at opnå … “Oplysthed” som spirituel – sexuelt oplysthed på en weekend, eller måske 2 ….
Der kan læres MEGET på en uge, men som jeg plejer at sige, det er ikke hvad du gør mellem Jul og Nytår der har den store effekt, mere hvad du gør mellem Nytår og Jul – “Get the Point” ?? Det tager tid og praksis at nå til de dybere lag lige meget hvad vi ønsker at opnå i livet, og ja, nogle kommer nemmere til det end andre.

En uge med mange oplevelser, erkendelser og ikke mindst opløftende energetiske øvelser og praksis der klart viser vejen til spirituel seksualitet.

Den Taoistiske Tantra – Healing Love er opbygning, transformation, og cirkulation af seksuel energi, bedre kendt som Jing. Jing essens (sexuelleenergi) er en kreativ, generative energi, der er afgørende for udviklingen af Chi (vitale livskraftsenergi) og Shen (åndelig energi), som gør det muligt i praksis at højne åndelig udvikling.

Jing produceres i kønsorganerne, og er den energi kvinder mister løbende gennem menstruation og graviditet og for mænds vedkommende gennem sæden ved ejakulation.
Mantak Chia underviser i kraftfulde teknikker, udviklet af taoistiske mestre til bevarelse af Jing, og hvordan det bruges til at genoplive og bevare mænd og kvinders fysiske, mentale og åndelige velbefindende.

Blandt de mange fordele som disse teknikker giver, er reduktion i ubehag forårsaget af menstruation, kortere menstruation, reducere kramper og komprimere mere chi i æggestokkene for større seksuel kraft. Disse taoistiske teknikker der sætter kvinder i stand til at dyrke og styrke deres seksuelle energi samt evnen til at nå helkropsorgasme.

Derudover opnås med disse taoistiske teknikker, forvandling af krop, sind og ånd, opnåelse og opretholde fuld seksuel potens, den taoistiske “valley orgasme” – vejen til højere lyksalighed, bevaring og opbevaring af sædceller i kroppen, udveksling og afbalancering af mandlige og kvindelige energier i kroppen, og hvordan denne praksis kan opbygge brændstof til højere præstationer i karrieren og sport eller hverdagens gøremål.

Healing Love er en uge fyldt med masse af øvelser og teorierne bag hvor vi alle får muligheden for at mærke denne kraftfulde sexuelle energi i kroppen.

Endnu en fantastisk uge der har givet meget til de kommende foredrag og workshop det kommende år i både ind og udland <3

Translate »