Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Morning Training

IMG_3638

Godmorgen ( Klokken er 6.30 og der er lys på Tai Chi Field #1 )
Vores morgener starter tidligt med Tai Chi træning for de kommende instruktører fra hele verden der har bevæget sig til Tao Garden for at få deres certificering af Grand Master Mantak Chia.

Morgenklassen starter den første halve time med intens træning af Tai Chi hvor de første trin læres til grundformen af Tai Chi Chuang ( 13 movements ) hvilket er den simple men grundliggende basale teknik i Tai Chi fra Wudang området.

Kl. 7.00 er der kommet flere til – folk der bor i og omkring Tao Garden støder til, og der er så en halv times opvarmning og de grundlæggende teknikker i Qi-Gong – Eleksir og Vitalitets givende morgengymnastik 🙂

Og kl. 7.30 møder Grand Master Mantak Chia op og står for den sidste del af undervisningen som hovedsagligt består af bevægelser med fokus på organer og ikke mindst åndedrættet. Mange gode øvelser som giver en alt det vi som personer har godt af i bevægelse – træning i løbet af dagen og ikke mindst det fokus som vi alle burde have på vor krop og organer HVER DAG <3

Når solen står højt i horisonten og skinner sine varme stråler ind gennem træerne så er vi klar til vores første dejlige morgen måltid som er et stort veldækket bord med alt hvad hjertet begære af skønne ting. Alt fra frisklavet omelet – spejlæg – kogt æg – grød – gedeyogurt – grønsager og masse af frugt i fast og flydende form …. ALT lavet og dyrket i den store have der omkrænser Tao Garden.

En dejlig måde at starte dagen på – fyldt med Chi <3

Love – Joy and Happy Chi til dig <3

 

Translate »