Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Healing Love

 

Healing Love omhandler de sexuelle energier, chi eller prana som den også kaldes, og det er energier som vi alle har i os.

Healing Love handler også om at vi selv, uden brug af en partner kan finde, aktivere og opbygge denne energi til stadier, der ligger langt ud over den normale sexuelle energi som regnes for “normen” .

Healing Love handler om, at vi mænd kan lære at skelne mellem orgasme og udløsning, og via denne adskillelse opnå et højere energiniveau, som igen kan bruges konstruktivt i andre retninger, f.eks job, familie og ikke mindst til vore børn.

event_18712497
For kvindens vedkommende sker energiopbygningen gennem livmoderen, æggeleder og æggestokke, hvor energien kan “stoneres” – trækkes op, og gennem åndedræt og cirkulering af energien ( Micro Cosmic Orbit ) opbygges den i kroppen. Menstruationsperioden kan formindskes eller helt tilbageholdes og der opbygges energy, som kan bruges i det daglige til gavn for familie og børn.

Healing Love er noget der kan arbejdes med som “single-cultivation” eller som dual-cultivation. Det er en fordel, at man i første omgang lærer nogle af de simple øvelser til opbygning af den sexuelle energi, og for mændenes vedkommende lærer at opbygge, eller tilbageholde deres udløsning, hvilket på ingen måder er det samme som at undgå orgasme.

Translate »