Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Taoistisk Tantra

Den taoistiske tankegang, også massagemæssigt, fokuserer på det energetiske – energiopbygning og cirkulering af energi – det at få Chi rundt i kroppen.

Gennem massage aktiveres kroppens egne energistrømme og impulser, som hjælper med at bygge op til højere stadier af overskudsenergi. Der arbejdes med de “unaroused sexual energies” som i hovedtræk kan oversættes til de “ikke liderlige” sexuelle energier, og massagen foregår kun med hænder, underarme og elementer som “varme/kulde” effekter.

Massøren er påklædt under hele sessionen.

Massagen foregår i dejlige og rolige omgivelser hvor varmen omslutter dig og giver tryghed.
Efter en kort intuning starter den egenlige massage af kroppen, med dig liggende først på ryggen og efter at en grounding, bedes du vende dig om på maven.

Ryggen er vores energikanal og der arbejdes intenst på energierne og frigørelsen af disse op langs hele rygraden.
Derefter bedes du igen vende dig og forsiden arbejdes ned fra oven – fra hovedet, over bryst til maven, hvorefter der gøres ophold, således du igen lige fornemmer din kropslige tilstand og sanselighed.

Til kvinder:

  •  Såfremt du ønsker det, fortsættes massagen og bliver herefter dybere og mere inderlig og hvis det ønskes, kan der gives energetisk og dyb massage udvendig og indvendigt af yoni med fingrene, hvorved stagneret energi frigives og guides rundt i kroppen

Til mænd:

  •  Såfremt du ønsker det fortsættes massagen og bliver herefter dybere og mere inderligt og hvis ønskes kan der gives energetisk og dyb massage af lingam og området herom, hvorved stagneret energi frigives og guides rundt i kroppen.

Massagen afsluttes med blide strøg på hele kroppen og afrundes med tryghed og blidhed, så du igen kan vende tilbage til den verden du kom fra.

Tantramassage af kvinder fortages fortrinsvis af en mand og massage af mænd fortages fortrinsvis af en kvinde, såfremt ikke andet ønskes.

Læs om reglerne for god ETIK OG MORAL

Michael Virkelyst  •  +45 28 26 32 22  •  michael.virkelyst@gmail.com

Translate »