Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Michael

Min tilgang til den tantriske verden startede da jeg som 18 årig startede jeg på massagekurser på Nordlys Centeret, som jeg har fulgt op med MassageTerapeutisk Uddannelse. De sidste 2 år har jeg fulgt et hold under uddannelse som assistent og medhjælp, samt selv taget certificering.

Tidligt i livet fandt jeg ud af at det seksuelle handlede mere om nærvær, dybde og indlevelse i partneren, samt at massagen var vejen til dybde og forståelse af kroppens mysterier, heriblandt de seksuelle. Min rejse med Tao startede for mange år siden, hvor jeg allerede i mine ungdomsår dyrkede “Martial Art” ( Jiu Jitsu – Karate og selvforsvar ) og havde stor interesse i Zen kulturen ( Japansk Buddhisme )

Michael Virkelyst

Undervejs i denne proces har jeg taget uddannelser indenfor bla. Coaching, Sexologi, Tantra og senest i 2013 blev jeg Certificeret Instruktør under Universal Healing Tao, efter 6 uger i Thailand.

En uddannelse inden for Universal Healing Tao er en livslang rejse, en uendelig rejse ind i verdenen af Taoismen.

Jeg har startet uddannelse af Assosiate Instructors i Danmark og har idag elever der følger hver deres individuelle forløb i uddannelsen, og jeg er underviser i bla. England – Wales – Dubai og Thailand.

Translate »