Call us  + 45 28 26 32 22

Skanderborgvej 42 kld. . 8000 Århus C . CVR: 26425271

Immortial Meditation Hall

IMG_3633

Immortal Meditation Hall er stedet hvor det hele begyndte for 21 år siden og det som aldrig ender.
Taoismen har de 8 “Immortals” som er 8 arketyper der alle – hver som en har deres egenskab, kvalitet og ikke mindst kunnen der har gjort lige netop DEN figur udødelig.

Min rejse denne gang startede med en flyvetur fra Kbh til Moskva hvor jeg sad ved siden af Edvard som kom fra Shanghai – kineser der stammer fra Wuyi Mountains hvor hans forældre og bedsteforældre bor … Han havde været i Danmark i 6 måneder som udvekslingsstudent og var meget interesseret i Danmark – og JEG var interesseret i lige netop DET som han var vokset op med, men som han aldrig rigtig havde forstået – fundet interesse i.
Sjovt som vejene nogle gange krydses af mennesker der guider os – jeg ham og han mig 🙂

Turen til Chiang Mai er gået problemfrit, dog uden søvn så lige nu er jeg godt bagud på søvnen, især når det er på første dagen 🙂 Ved dog at allerede fra i morgen bygges energien op hvor vi starter med Tai Chi kl 6.30 og så ellers undervisning hele dagen 🙂

Det er som at komme hjem – jeg FØLER mig hjemme her <3
Folk kommer og falder mig om halsen, mennesker jeg ofte kun har mødt enkelte gange før, på kurser her eller andre steder i verden.
Og VERDEN er lille … De første gøremål når jeg ankommer her er jo at få lejligheden, få lejet cykel og lige købt det nødvendige … Og SÅ ud og få noget mad …

Stødte på Jose som er instruktør der sad og snakkede – sammen med Sarina Stone, begge kendt for deres arbejde med Healing Love til både kvinder og mænd.
Selv Sarina som jeg ikke havde mødt IRL kigger – siger du virker bekendt 🙂 Og så går snakken ellers lystigt med de 2 jounalister/kamera folk som de sad og snakkede med som var ved at lave optagelser til USA omkring Taoismens Sexuelle Alkymi og den praksis. Fantastisk at være del af et så ældgammelt system der bare udbygges mere og mere i takt med folks åbenhed og klarhed til lige netop at modtage DISSE former for budskaber om sexuelle fordele ved den taoistiske praksis.

Morgenendagen starter med Tai Chi kl. 6.30 til 8.00 – undervisning igen fra kl 9.00 til 12.00 … og igen om eftermiddagen og aftenen hvor der allerede er de første tests som der skal forberedes til.

May the Chi stay with You <3

Translate »